Powered By Blogger

teisipäev, 23. juuni 2020

Jaanipäev. Midsummer.



Ja ongi käes aasta kõige pikema päeva ja lühema ööga aeg - kaua oodatud Jaanipäev.

Kuna sel aastal suuremat sorti rahvakogunemised ei ole IN, siis tuleb läbi ajada vähe väiksema seltskonnaga ja soovituslikult oma isiklikus aias.

Nii ka see, nii mõnelegi juba tuttav poistekamp, võtab asja vähe rahulikumalt. Kuigi võiks arvata, et just nüüd on aeg ennast puhevile ajada ning oma parimaid oskusi ja võimeid eriti esile tuua, kuna nende üleannetute silmapiirile on ilmunud kaks kena piigat.



Piigad valmis Jaaniõhtuks.


Kuna täna on ka Võidupüha, siis poisid samal ajal, kui piigad end õhtuks lille lõid, harjutasid rivisammu. Mis sest, et paraad lisaks suurtele Jaanipidudele ka  ära jäi, rivis kõndida peab ikka iga õige mees oskama.


Joondu! Valvel!



Tuleplatsile sammu marss!





Lõkke platsi kontroll.



Veelkordne kontroll.


 Piigad samal ajal leidsid ühe vapustavalt hästi lõhnava kaunitari. Tea , kas see ongi sõnajala õis ?!?!


Kas tõesti sõnajala õis !?


 Lõkkeplatsi kontroll tunnistas lõkkeplatsi igati kõlblikuks - aeg ka piigad kohale kutsuda. Nüüd jääb veel vaid kogu sellele kupatusele tuli otsa pista ja Jaaniõhtu alaku!


Sütti, sütti lõke!!!

Kena ja turvalist  Jaaniõhtut kõigile!
Juhuuu!!!

Poisid on heegeldatud selle juhendi järgi: https://maritsacrochet.blogspot.com/2016/06/pupsiku-luguvol3heegeldamise-juhend.html
Sama õpetuse järgi saab heegeldada ka tüdrukuid. Juukseid tuleks siis aga ohtramalt pähe konksutada 😉 

Pattern for boys and also for girls: https://maritsacrochet.blogspot.com/2016/06/pupsik-vol3-free-pattern-in-english.html



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar