Powered By Blogger

neljapäev, 31. jaanuar 2019

Heegeldatud säärised. Crochet leg warmers.


Siin näete ühte tellitud kollektsiooni heegeldatud sääresoojendajatest meesterahvale.

 Jaa, jaa - lugesite õieti - meesterahvale. Leidub ka selliseid mehi, kes rõõmuga ka roosat ja muude viguritega riideesemeid kannavad. 😉

Roosad säärised Sea aastal kandmiseks on ju ideaalsed. Mõnus koos põrsastega kevadises mudaaugus solberdada. No jah, pärast seda need vist enam nii roosad välja ei näe aga milleks siis vesi ja seep olemas on. Peale väikest pesu taas nagu uued ja võib uuele ringile minna.


-crochet -leg warmers -pink -heegeldatud -säärised
Roosamast roosamad.
Pinki pink.








 Kuna Hiina kalendri järgi uusaasta alles saabub, siis on ka jõululikud - aastavahetuslikud "Ho - ho- ho" säärised üsnagi ajakohased. Või jäävad ootama siis järgmisi Jõule.


-crochet -red -christmas -leg warmers -white -heegeldatud -jõulud -säärised -sokid -socks -slippers
"Ho - ho -ho"








Ja kaugel see kevad ja suvigi on. Selliste mesimummu triibuliste sääristega on ju mõnus jahedamal  suvepäeval koos tiivuliste sõbrakestega lillelisel aasal ringi lennelda. Üks varajane mummuke ongi end juba ootevalmis pildile sättinud.


Mesimummi säärised - summ - summ...
Bumble bee leg warmers.








Heegeldamise kohta niipalju, et kasutatud on eest ja tagant läbivõttega poolsammast. Hetkel minu lemmik silmus, mis esmapilgul jätab mulje, et tegemist on kootud esemega, aga võta näpust - hoopiski heegeldatud.😃



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar