Powered By Blogger

laupäev, 19. august 2017

Krokodill Markus.





  Krokodill tegi palju nalja,
 ajas lapsed toast välja...

 Selline lauluke meenub lapsepõlvest, kui krokodillidest juttu tuleb.
 Tegelikult pole need krokodillid nii hullud ühti. Vähemalt see isend on siin küll väga tasane ja sõbralik loomake.
 Ei himusta ta oma söögilauale kahe- ega neljajalgseid. Tema eelistab hoopis porgandeid krõmpsutada. Märksa tervislikum toit ja see tüütu jooksmine kellegi sabas jääb ka ära. Kuigi jah, sport on ju ka tervislik. Noh, siis võib ju ajaviiteks hoopis liblikaid ja kiile natuke kimbutada. Loomulikult mitte söömise eesmärgil. Lihtsalt lõbuks.







 Jah, vahel tuleb ka selliseid hirmutavaid poose sisse võtta. Seda selleks, et naabri jänkud maitsvat söögikraami minema ei tassiks. Nad ka porgandite peale maiad.




Muide, tal on ka väga tore sõber, kes tema söögilaua eest hoolt kannab. Nimeks tal Peeter. Aiandus huviline sell, kellega on väääga tore aega veeta ning porganditest ja muudest juurikatest rääkida.











Aednik poiss Peetril on ka tore nokamüts, mida ta aeg-ajalt ka krokodill Markusele laenab. siis kui päike väga kõrvetab ja Markuse väike tiigike, kus ta end jahutamas käib, sootuks tilgatumaks on kuivanud.







Kui aga Peeter poisil aias palju tööd parasjagu käsil on, siis veedab krokodill Markus aega lilleaias lilli nuusutade. Erilised lemmikud on päevalilled. Need küll ei lõhna eriti, aga see eest saab neist seemneid krõbistada.












Krokodill Markuse (Conrad) juhend on saadaval siin:https://www.etsy.com/uk/listing/246003846/amigurumi-crochet-pattern-conrad-the?ref=shop_home_active

Aednik Peetri juhend siin:https://maritsacrochet.blogspot.co.uk/2016/06/pupsiku-luguvol3heegeldamise-juhend.html


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar